fredag, september 13, 2019

Två timmar klassiskt. Sansat mig lite.Ja okej. Jag kanske var lite väl aggressiv tidigare. Men jag blir så jävla less när det ska gå emot mig. Lägg där till att jag är sjukt sliten och trött. Var galet trött under hela arbetsdagen idag. Inte nog med det, jag fick även skäll, eller skäll kanske är fel ord, men en tillsägelse av biträdande rektor på skolan idag, det för att jag åt för mycket(!) i matsalen. Tydligen fick man inte ta för mycket mat man vill där. Detta sossesamhälle alltså... Så det fanns en del saker innan som bidrog till att jag blev extra irriterad när jag öppnade mitt paket från Polar och insåg att dom skickat tillbaka pulsbandet utan åtgärd. Efter 16 dagar...!!!! 

Jag hade svårt att ta mig ut på träning idag. Var nästan så arg så jag skakade inombords. Svårt för mig att bara släppa sådant här och göra det jag ska. Sent om sider kom jag dock ut och lyckades beta av två timmar, 32,55 kilometer och 480 höjdmeter klassiskt. Åkte på Elpex 4. Kändes okej. 

Men jag kan inte släppa det här med pulsen. Jag behöver ha mitt pulsband till träningar och framförallt till kommande tävlingar. Det var ju först och främst sensorn (den svarta hårda plastgrejen) dom skulle funktionskolla, den var absolut inte ens skitig, men det hade dom struntat i. Sen kan jag köpa att pulsbandet kanske luktade illa, men det var ju använt och dom hade inte nämnt att det skulle tvättas. Hade dom inte bara kunnat kontakta mig så vi hade kunnat ha en dialog innan dom skickade tillbaka det sådär? Bedrövligt. 

Tack för idag fredag den jävla 13:onde. 

Inga kommentarer: