tisdag, september 10, 2019

Vila, träningsvärk, ny klubb till vintern och Apple-eventTjena tjena. 

Alfons var med farmor på Leos lekland igår och hade det jättetrevligt. Kul att se! Nu snart börjar han ju ha mer glädje av sådana här ställen. Ser fram emot när det går att ha ett mer riktigt samtal med honom också. 
_____

Jag har bestämt mig för ny klubb till vintern. Axa kunde inte stötta mig som tidigare, så nu har jag valt att byta. Haft några fina år med axa och det är inga hard feelings där. Jag kommer berätta inom kort vilken klubb det blir, när kontraktet är klart. 
_____

Idag så ska jag vila, känns skönt. Är väldigt trött, både i musklerna, men också sovtrött. Hade svårt att somna igår, så jag är väldigt tacksam över att ”slippa” träna denna dag. 
_____

Klockan 19 ikväll så kommer något jag sett fram emot i månaders tid, nämligen Apples event! Kommer sitta som klistrad för att se presentationen av nya iPhone och nya Apple watchen. Sjukt spännande! Dock så kommer jag behålla min iPhone XS i minst ett år till. Men en ny Apple watch är jag rädd att det kan bli..

Vi hörs!

Inga kommentarer: