tisdag, oktober 08, 2019

Dagen+livet - gratis Storytel - boka klipptidTre bilder från gårdagens tidiga kvällspromenad med grabbarna. Det är kul att försöka träna upp Boris att bli mer lydig. Jag kan få honom att stanna medan vi går vidare, sedan ropar jag ”varsågod” och han kommer som ett skott. Det till min och Alfons stora förtjusning. Lättroat gäng! 
Från söndagens vända till en närliggande lekpark i Skräddarbacken. Alfons har nyare skor, oroa er inte. Men när vi är ute och drar honom på hans bil så släpar han fötterna i marken och det blir hål i dom direkt, därför får han använda ett par äldre till det ändamålet. 


Två andra vardagsbilder på vår käre son. 

God morgon och trevlig tisdag på er kamrater. Idag var det krispigt att cykla i minus fyra grader. Men det var ett härligt uppvaknande och det är absolut inga problem att cykla ens i kallare väder, mig stoppar man inte med lite kyla! Jag inbillade mig att jag redan idag kände mig starkare när jag cyklade till jobbet, det efter gårdagens dubbla intervallpass. Var nog mest inbillning + att jag har vilodag idag. 

Inatt så hade Alfons vaknat och varit ledsen tydligen, Amanda försökte väcka mig med jag var okontaktbar och hade nog kunnat sova genom ett världskrig. Skönt med tung sömn ibland. Vaknade dock upp en gång i natt och gick upp för att kissa, kände då en lätt smärta i högra benhinnan. Kanske på grund av gårdagens löpning, får kämpa på med tåhävningar, stretch och foamroller så ska det nog gå över. Som ni kanske märker är jag ganska känslig i mina underben när det kommer till löpning, därför försöker jag vara försiktig när det kommer till antalet löppass. 
_____

Nu ser ni högst upp här till höger i sidebaren en bild som ni kan trycka på för att komma till Storytel och ta del av 30 dagars gratis lyssnande. På den tiden hinner ni lätt lyssna ut några böcker. Testa gärna det! Länken dit har ni även här
_____

Amanda har börjat gått upp i arbetstid nu, vilket gör att Alfons får vara mer på sin förskola. Alfons gillar att vara där, så det är bara kul för honom. I och med detta så har hon lite lediga tider. Passa på att boka en tid ni också. Ni kan kontakta henne via:

- Sms eller telefon: 073 - 726 63 28


- Facebook: Amandas salong

Passa på att boka innan det blir fullt och rekommendera gärna era vänner. 

Inga kommentarer: