fredag, oktober 25, 2019

Det är kört.Ser ljuset i tunneln. Eller inte. 

”D e röva”. Ja, så skulle man kunna beskriva tillståndet just nu. Har väl haft på känn i två dagar egentligen att det kunde tippa över till en förkylning och nu har det alltså hänt. Pissliv. Har drabbats av halsont idag och väljer således att inte träna, givetvis. Jag vet inte vad som är värst egentligen, att jag missar träning, att jag blir tjock pga ingen träning, att jag blir sämre direkt och så vidare. Första tanken är ju att jag nu direkt kommer tappa all träning jag gjort i hela livet och att jag måste börja om från noll. Att jag nu kanske kommer bli förkyld hela tiden och att det kommer dröja innan jag kan träna igen. 

Men jag försöker intala mig själv att se det i ett större perspektiv och att jag behöver denna lilla vilan nu. Jag är motiverad till bra träning framöver och jag har ju mina härliga träningsmaskiner i källaren. Är ju även i lindan på mitt nyare upplägg med dubbeltröskel och så vidare. Så jag kommer försöka jobba med det mentala i några dagar nu, att det inte är någon större fara att jag blir lite sjuk. Förhoppningsvis går det över snabbt. Många gånger tidigare så har ju mina förkylningar gått över snabbt. Så jag hoppas på det även denna gång! 

Istället för träning så blir det idag lite promenader och ikväll kanske jag tillåter mig själv att äta lite godis. Det kan jag faktiskt förtjäna i detta läge. Får även mer tid med Alfons och familjen. Det är ju en bra grej. Inatt har jag även sovit rätt bra, cirka 22 till 06,45, med bara en uppvakning. Det var välbehövligt. Jag känner mig ju inte heller det minsta sjuk, mer än att jag har lite ont i halsen.  Så vi håller tummar och tår för att det blir en snabb vändning. 

Trevlig fredag på er!

Inga kommentarer: