tisdag, oktober 22, 2019

Det hektiska småbarnslivetEn bild på mig och Alfons från gårdagen

Hej och godmorgon. 

Det blev en bra träningsdag igår med två tuffa pass. Känns väldigt givande och med tanke på att jag tror på det så borde det ju vara bra. Hoppas jag kan klara mig från att få alltför mycket ångest inför passen bara, det gäller att försöka hålla intensiteten kontrollerad, då borde det gå bra. 

Förutom träningen igår så hann jag med 2 x 5 kilometers promenad. Den första med Alfons i vagnen till affären och den andra med Boris mot kvällningen. Fint med lite extra motion. 

Alfons har varit krasslig de senaste dagarna, ätit dåligt och sovit dåligt. Från att tidigare bara lagt honom i sängen, gett honom mjölk och så har han somnat. Till nu när han dricker ur mjölken, går upp, blir ledsen och vägrar somna. Vi har ägnat 2-3 timmar per kväll de senaste kvällarna för att få honom att somna. Han har även vaknat mellan 1 och 4 och vägrat somna om i sin säng, så vi har tagit honom till vår säng. Sömnen för oss har blivit lidande så klart, dels för att man ligger och oroar sig inför att han ska vakna och sen när han sover hos oss så är det svårt att själv sova då han rör sig som en tornado i sängen. Men jag antar att det går över inom kort, att det bara är en fas. 

På tal om Alfons och hans krasslighet så kommer han idag få stanna hemma från dagis. Amanda är med honom på förmiddagen och jag går hem efter lunch för att ta över. Det är min första dag som jag VAB:ar, spännande. 

Idag har jag vilodag, det ska bli skönt!

Några opublicerade bilder från de senaste dagarna:

I lördags gick vi till Nygårdsravinen så att Alfons fick leka av sig lite. Ganska fint där faktiskt!På lördagskvällen åt vi middag hos Amandas pappa. Amanda hade fått i uppdrag att göra efterrätt, det blev pannacotta, väldigt gott! Förutom denna efterrätt så är jag väldigt strikt med socker och har klarat mig från att äta det i en längre tid igen. Känns bra och suget är helt borta, kul! Vägde in på 72,6 kilo igår efter första tröskelpasset, det får ändå anses okej. 

Inga kommentarer: