onsdag, oktober 02, 2019

Har blivit med löpband!

Tjena tjena!

Nu ni, mina kära vänner så händer det grejer! Jag har nämligen fått hem ett löpband. Känns riktigt grymt att ha både det och en Skierg i källaren. Blir ganska kort ställtid som Erik Wickström skulle säga. Sjukt praktiskt och enkelt att nu få till riktigt bra pass både för löpning och stakning. På tal om Erik Wickström så lyssnade jag på hans podd ”Lagom Konditon” för första gången igår, måste ge den cred då jag tycker att den var väldigt lättlyssnad och bra. Dom hade en bra dynamik mellan varandra Erik och Niklas. Sen är det ju alltid intressant att lyssna på nörderi kring konditionsidrott! Men åter till ämnet nu. 

Löpbandet är ett begagnat löpband som jag köpt via Martin Holmstrand. Martin säljer begagnade band från Technogym och Cybex, med flera. Det till fina priser kring 15 000 - 20 000. Banden är 2-4 cirka år gamla med nypris omkring 100 000. Nyservade och i bra skick. Skulle man vara intresserad av ett eget löpband så kan man kontakta Martin på: martin@wattnordic.com

Tror detta kommer bli grymt för mig med den ganska stressade vardagen. Nu slipper jag ta mig till gymet, anpassa mig till dess öppettider och kan köra när jag vill. Bandets maxfart är 20 km/h och lutningen går upp till 15%, alldeles lagom det. 
_____

Dagens plan är först jobb och därefter ska jag beta av ett pass med Skierg + gym. Tror jag kör Skierg hemma och sedan cyklar jag till gymet för att beta av styrkan. Dessa pass har jag ju tidigare kört löpband + styrka. Men nu måste jag fokusera lite mer på stakningen känner jag och dessutom är mina ben inte helt återhämtade, även om dom börjar kännas mycket bättre. 

3 kommentarer:

Erik W sa...

😍

Adam Steen sa...

puss

Löpglad sa...

Att ha tillgång till ett bra löpband är skönt , framför allt när det är halt ute. Tack för en bra och inspirerande blogg. Jag hittade mitt löpband här https://www.lopband.com/