onsdag, oktober 30, 2019

Ledig resten av veckan!Alfons fiskar krokodiler i floden 
Alltid redo med sin verktygslåda 

Hejsan!

Onsdag och jag är ledig resten av veckan, fantastisk härligt må jag säga. Får lite mer tid över till saker som är betydligt roligare än att vara på jobbet. Dessutom så verkar kroppen svarat bra på gårdagens träning och jag känner mig fortsatt frisk. Inte illa! 

Ananda jobbar både nu på förmiddagen och i eftermiddag. Däremellan är hon dock ledig och jag hinner pipa iväg till gymet för att beta av ett pass där. Jag har endast mina 2:or kvar i detta styrkeprogram som jag kört sedan träningsårets start vecka 17. Därefter så blir det lite lättare pass och något underhållande emellanåt. Känns skönt. 

Känner jag mig okej i kroppen så kommer jag försöka träna på bra denna veckan med en dubbeltröskel, ett pass till på gymet + intervaller och så två distanspass. Hoppas det fortsatt går att åka rullskidor, jag tror det åtminstone. 

Nu väntar lite lek ute med grabbarna, innan det är dags att bege sig iväg på träning. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul blogg! Har sett att du kör en del kombo-pass på gym, dvs. först löpintervaller och sen styrka. Hur tycker du att det funkar? Har du någon energi kvar att köra styrka efter konditionsträningen? Har själv kört kombo-pass men brukar vara ganska slut efter löpintervaller, vilket gör att styrketräningen blir ganska dålig/ineffektiv.

Hälsning

Anders

Adam Steen sa...

Tack! Jag tycker det funkar rätt bra, även om det inte är optimalt. Anledningen till det är så enkelt som att jag vill spara tid och vill inte lägga två dagar på renodlade styrkepass. Hade jag haft möjlighet så hade jag kört styrkan separat, men det fungerar inte i livspusslet. Vill man få mest möjligt ut av styrkan så bör den egentligen vara först.