tisdag, oktober 01, 2019

Några bilder och åter vilodagMorgon med Alfons 
På promenad med Alfons och Boris under gårdagen 
Skolfoto

Hej och god morgon. 

Efter några dagars ledighet så är det idag arbetsdags igen, kämpa Adam. Cyklingen hit blev en ganska kall historia då temperaturen stod på nollan. Var lite skraj i de få kurvor längs rutten, då jag misstänkte att det kunde vara halt. Snart dags för däckbyte både på bilen och cykeln. Usch, både extra arbete och jobbigt med denna kommande fasansfulla tid med kyla och snö. Lite roligt att ”alla” tror att jag gillar vinter och snö bara för att jag åker skidor. Så är icke fallet. 

Mina ben känns ändå helt okej idag och nu kan jag gå nästan obehindrat. Har dragit på mig lite träningsvärk i bålen och överkroppen från gårdagens pass, det känns fint. 

När det kommer till träningen så är det vilodag även idag, det passar bäst in i planeringen och Amanda jobbar sent. Så efter jobbet ska jag som vanligt bege mig till Alfons dagis för att hämta hem honom. Förra veckan tog jag bilen för att spara benen inför Lidingöloppet. Nu blir det cykel igen. 

Vi hörs kamrater!

Inga kommentarer: