tisdag, oktober 15, 2019

Skrivit på kontrakt med Ormsalva, Team Ingebrigtsen +ANNATHej och hallå. 

Igår var jag till Falun för att bland annat träffa min kontakt på Ormsalva. Vi var uppe på fabriken (Svenska krämfabriken) och jag fick testa kläder, kolla in produktionen, fick lite produkter och hade ett trevligt möte. Känns bra inför säsongen detta! Känner mig taggad och tror att jag kan få till några skapliga lopp. 

Förutom möte så hann jag med att köpa en ny TV-dosa. Det funkade okej att ha mobilen som fjärrkontroll, men det var lite bökigt. Så igår införskaffade jag en ersättningsdosa. 

Jag gav bilen lite kärlek igår också med full tank, tvätt och laddning av batteriet. Nu är det som allra bäst, när bilen står i garaget fulltankad, nytvättad och med fullt batteri. Tänk om den alltid bara kunde stå där i det skicket. 

Alfons jag och Boris gick till en återvinningscentral uppe i Skräddarbacken för att slänga lite skräp igår. Vår soptunna brukar bli full och jag vägrar att beställa ett större kärl till en större kostnad. Då är det bättre att slänga grejer själv. Efter det så gick vi vidare till en lekplats i närheten så att alfons fick leka av sig lite. Han var ganska rolig när han ropade: ”fortare”, när jag gungade honom. 

Mot kvällningen så rätade jag till ett väldigt irriterande problem som vi brottats med under säkert två års tid, nämligen diskmaskinen. När man öppnar luckan och ska dra ut kälken, släden, korgen eller vad man nu ska kalla den så har den alltid åkt ur spåren och halva disken har liksom ramlat ur. Det funkade bra om man kom ihåg det och liksom lyfte ur den, men det är ju ganska jobbigt och irriterande i längden. Igår hade vi fått hem nya hjul till den, via reklamation. Så jag tog loss de gamla hjulen, sedan passade jag in kälken i skenorna och böjde sedan till armarna som håller i hjulen, för att få dom inpassade bra. Satte därefter på de nya hjulen och nu verkar den äntligen fungera bra. Ganska skönt kan jag lova! 

Idag så står det arbete och vilodag på programmet. Enda motionen blir cykel hit + hem, promenad och sedan cykel till Alfons dagis för att hämta hem honom. Känner mig mycket bättre i bröstet och jag tror att min viloperiod var välbehövlig. Skönt! 

I söndags så upptäckte jag att min favoritserie: Team Ingebritsen släppt första avsnittet i säsong tre. Ni hittar det här. Dessa bröder är mina idoler och jag gillar serien skarpt. Kan verkligen rekommendera den. 

Hej på er!

Inga kommentarer: