lördag, oktober 26, 2019

Statusen just nuGlada lilla Alfons 

Hejsan. 

Lördagen är här, skönt med ledigt. Nästa vecka väntar en vecka med endast en eller två arbetsdagar också. Det är ju höstlov för eleverna. Något olyckligt att jag har ont i halsen, men det går ju inte att göra så mycket åt det, tyvärr. 

Jag sov bra inatt, så det var skönt. Men jag har fortsatt ganska så ont i halsen, lite mer än igår faktiskt. Det var inte något jag hoppats på. Mina förkylningar brukar ju komma sällan och vara kortvariga. Men jag får försöka intyga mig själv om att detta inte behöver vara någon fara. Jag har ju haft ett i mina mått bra träningsår så här långt och kunnat träna i princip allt jag tänkt. Så några dagars vila nu borde inte vara någon större katastrof. 

Under gårdagen så blev det en del promenad och jag kunde faktiskt logga 34 500 steg tagna. Hemma efter jobbet så krattade vi upp löv på gården och gick sedan till en närliggande återvinningscentral för att slänga lite skräp. Skönt att beta av lite måsten när det inte går att träna. På kvällen så blev det sedan en del tröstätande av godis. Är jag sjuk så tänker jag att jag kan få äta lite skräp. Ska jag vara sjuk så kan jag väl lika gärna bli lite fet också. Så fort jag blir frisk igen så blir det åter fokus på att skippa sockret. 

Idag har vi inget speciellt planerat. Skönt med en lugn helg. Amanda är och tränar just nu. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! 

Inga kommentarer: