torsdag, oktober 10, 2019

Trivs med livet!

Två nya bilder på vår lille junior. Alfons har en dragning till motorprylar, grävmaskiner, traktorer och så vidare. Tur då för honom att vår granne har en hel arsenal med dessa prylar, så vi brukar gå förbi med honom där så han får titta på dessa. Dessa bilder är från i tisdags när Amanda lyckades fånga Alfons stillasittande på bild, inte alltid det lättaste. 
_____

Denna morgon var precis som vilken annan som helst. Uppstigning, påklädning av Alfons, skicka iväg Alfons och Amanda till dagis, promenad med Boris och sedan vidare till jobbet på skolan. Det rullar på med jobbet, veckorna springer fram och jag börjar komma in mer i rollen som idrottslärare. Börjar känna klassen mer och det hela är faktiskt riktigt kul! Till en början var jag orolig att det skulle kännas stressigt att ha tre olika roller i form av elevassistent, idrottslärare och ansvarig för skidprofilen på den gamla skolan. Men variationen är givande och rolig, så det blir inte speciellt stressigt faktiskt. Det enda som är lite stressigt är att jag väldigt ofta tänker på min egen träning och att jag helst vill ha den gjord så snabbt som möjligt på dagarna. Med tanke på det så är ett jobb inte så kul eller bra, men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Får ändå säga att jag trivs med livet just nu!

Jag är fortsatt väldigt pepp och sugen på att fortsätta med mina dubbla intervallpass framöver. Planen är en ny dag på lördag. Så varannan vecka blir det två styrkepass och varannan vecka två dubbeltrösklar. Tror jag får fin variation i träningen av det. 

Efter gårdagens pass så fick jag lite ont i bröstet. Oklart om det kan vara någon annalkande förkylning, eller om det är på grund av hårdkörningen. Känner mig lite lätt rosslig i bröstet, men det har släppt lite nu under förmiddagen. Blir det inte värre så kör jag ett lättare klassiskt pass på rullskidorna idag. 

Vi får höras senare kamrater!

Inga kommentarer: