torsdag, oktober 17, 2019

Två timmar med lite blandat sällskapHej kamrater.

På bilden ovan ser ni mig, Elis och Simon. Vi tre hann åka tillsammans i cirka tio minuter. Planen var dock längre. Om vi tar det hela från början så mötte jag och Elis varandra i Skräddarbacken först. Vi styrde sedan kosan ut mot riksväg 293 för att möta Simon som åkt från Falun. Därefter var planen att åka tillsammans i cirka en timme. Dock hade Elis otur då hans spets gick av, så han fick vika av hemåt, medan Simon och jag fortsatte. Vi tog en liten tur genom Domnarvet och upp en liten sväng emot Bergebo. Sedan fick jag åka hemåt i ensam gemak de sista 25 minuterna. 

Skrapade ihop 31 kilometer och två timmar på mina Elpexfyror. Ett helt okej pass som faktiskt kändes rätt bra idag. Om det berodde på sportdrycken i vätskebältet, eller annat, det kan jag dock inte svara på. 

Inga kommentarer: