onsdag, november 20, 2019

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1Så har vi åter gått en rond igen, jag och min Skierg. Jag tror att vi båda fick så vi teg! Upplägget blev ett jag kört några gånger, bland annat i maj  där jag tidigare hade mitt personbästa från passet. 

Upplägget är alltså: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter, med 1 minut vila mellan varje intervall. Idag var motståndet på 8 och jag startade den första intervallen på 1,53 min/500m (en sekund bättre än pers alltså). Det blev jobbigt, men jag tyckte ändå att jag tog mig igenom det hyfsat kontrollerat, vilket var skönt! 

Här har ni lite tider att gotta ner er i:
Med en uppvärmning på 10 minuter och en nedvarvning på 15 så skramlade jag ihop 90 fina minuter, varav 55 av dessa var högintensiva. Bra jobbat Adam! 

Nu väntar två lugnare dagar, därefter är planen dubbeltröskel på lördag och (hör o häpna) stakning på Lugnet på söndag. 

Inga kommentarer: