fredag, november 15, 2019

15 kilometer löpningTjena tjena!

Så var äntligen fredagen här igen. Veckorna springer fram. Skönt att vara pappaledig på måndagar, då går fyradagarsveckan med jobb mycket fortare och dessutom slipper jag ju måndagarna. 

Idag så blev det frukost för första gången på länge, det för att jag inte ville bli tom på energi inför morgondagens tävling i Orsa Grönklitt. Alltid annars kör jag dessa pass utan frukost och även alla andra dagar i veckan. Det för att lunchen på skolan är så tidigt som 10,30. 

Dagens pass blev ett lugnt sådant på 15,37 kilometer och 90 minuter. Brukar annars sikta på 20 kilometer och två timmar. Men jag ville spara på kroppen lite.

Nåväl, nu är det bara timmar kvar till helgen, det ser jag fram emot! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Full fart imorrn i Grönklitt, lite som ett kosläpp på våren med ystra kalvar, lycka till Adam!.

Adam Steen sa...

Japp :)