fredag, november 08, 2019

20 kilometer löpning i ett lätt snötäckeMångsteg i mina Hoka Speedgoat 3

God förmiddag och äntligen fredag!!

Denna morgon möttes vi av ett litet snötäcke på marken i Borlänge. Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Egentligen gillar jag ju inte vintern överhuvudtaget. Men eftersom att jag bor här, håller på med skidåkning och vet att det blir vinter hur jag än tycker så är det väl lika bra att försöka tvinga mig att gilla eländet. 

Jag cyklade till skolan där jag håller i träningen för skidprofilen. Märkte att bakdäcket i cykeln hade väldigt dåligt med luft, skit också. 

Började sedan med att springa en sväng själv, mötte upp gänget för att springa med dom och avslutade med ytterligare en sväng själv. Under den sista halvtimmen så lade jag in 10 x 20 mångsteg längs vägen. Tänker att jag kan behöva lite explosiva moment i träningen, tror det bara är bra! 

Totalt landade det hela i två timmar, 20,4 kilometer och 575 höjdmeter. Snittpulsen blev 122. 

Nu ska jag jobba några timmar och sedan är det äntligen helg 

Inga kommentarer: