fredag, november 29, 2019

20 kilometer löpning och äntligen solskenGod förmiddag. 

Jäklar vad fredagarna rullar in i en faslig rakt. Tyckte det bara var någon dag sedan sist jag hade fredag. Det gäller att spänna fast sig och bara åka med i livet. 

Alfons brukar fråga oss när det blivit mörkt ute efter solen. Var den är och så vidare. Jag har inte riktigt vetat vad jag ska svara då jag nästan glömt bort hur solsken ser ut. Men idag jäklar anamma så fick jag uppleva löpning i en rejält vacker soluppgång, det tillsammans med ett antal minusgrader och ett härligt snötäckt landskap gjorde träningen till en fröjd!

Jag sprang som vanligt en tur innan och efter träningen med eleverna på skidprofilen. Då det var drygt tio centimeter snö så fick det bli på skottade cykelbanor och även runt älven. Förhoppningsvis får vi nu åka skidor framöver. 

Kroppen var lite småseg och loj idag. Så kan det vara idag. Jag fick i alla fall ihop 20,65 kilometer, två timmar och 300 höjdmeter. Dessutom sopade jag in 5 x 20 Borzovhopp under den sista timmen. Sved fint i låren och rumpan det. 

Några timmars jobb kvar nu innan helgen bryter in. 

Ha en fin fredag allesammans. 

Inga kommentarer: