tisdag, november 12, 2019

Alfons, träningsrummet, dans och vilaBörjar med tre bilder på vår härliga lilla Alfons. Det finns energi i den mannen kan jag lova. Dagarna rullar på fint med honom, visst blir man lite trött emellanåt, men ett liv utan honom hade varit väldigt fattigt. Han har börjat äta lite bättre nu, vilket känns skönt. Vissa nätter kan han sova hela numer, men emellanåt kan han komma in till oss kring klockan 00-04. Då kan man emellanåt hålla sig för skratt. Men det känns som att det går åt rätt håll. Vi har börjat med en ny nattnings-rutin där vi läser bok åt honom innan vi lämnar honom för att sova. En mysig stund för alla. 
_____

Som ni såg i träningsrummet så hade jag satt upp en gammal affisch. Nu har det blivit än mer uppdaterat: Ja just det. Bilder på Simon Andersson. Jag har nämligen märkt att min prestation alltid blir sämre när Simon är med. Jag pratar om tävlingar och intervallpass. Det kan vara inbillning, eller så är det sanning. Men så fort han är med så brukar min prestation gå ner med några procent och hans upp. Nu ska jag råda bot på det genom att ständigt kolla på honom under mina pass i källaren! Wish me luck! 
_____

Inför dagens idrottslektion var jag så smått nervös kan jag lova. Det var dans på programmet och undertecknad skulle visa både jenka och en linedance på ”cotton eye Joe”. Har tränat lite hemma innan, men var ändå osäker. Dock gick det klart över förväntan och jag fick med mig hela klassen på dansen. Kul! Känns som det släpper mer och mer det här med att vara lärare. Jag tycker det är rätt så roligt faktiskt! 
_____

Idag så har jag vilodag, det är välbehövligt. Kroppen är öm sedan gårdagens styrka och tuffa pass dessförinnan. Nu ska jag hämta hem det med vila!

Resten av veckan blir något lättare än vanligt då jag tänkte göra tävlingspremiär i Orsa Grönklitt på lördag. Spännande!

Inga kommentarer: