söndag, november 17, 2019

Bilder och resultat från gårdagenFick tre bilder av Jimmie Johnsson som hans syster tagit. Någon mer som har bilder på mig? 

Jag är inte helt nöjd med min teknik, åker djupt som en dödgrävare ungefär. Måste försöka komma upp lite mer med armarna närmare kroppen. Bara att kämpa vidare. 
Resultatet från gårdagen. 


Jag gjorde ett segment i Strava på ett varv och ser att mitt andravarv var ganska snabbt. Hade hamnat en bit bak i fältet under det första varvet och plockade sedan en del placeringar på det andra. Kul att jag kan åka snabbt fortfarande!

Jag är nöjd med loppet på så många plan. Dels att jag kunde hänga med i början, trots att det gick fort. Sen att jag orkade mata på fint hela loppet. Dessutom så fungerade det mentala bra både före och under. Skoj!
_____

Idag så har jag en lite lätt mörbultad kropp, men inte jättefarligt ändå. Den enda träningsvärk jag än så länge känt är i båda axlarna(!). Det kan jag inte minnas att jag haft förr, inte efter skidåkning i alla fall. Men mitt minne kan svika mig. 

Dagens träningsplan är att jogga till gymmet, jogga igenom en mil på 40, köra lite styrka och sedan jogga hem igen. 

Hörs!

Inga kommentarer: