fredag, november 01, 2019

Ett fint och härligt stakpass

Tjoho!

Kallt och krispigt när jag gav mig ut i förmiddags. Hade mina föraningar om att det kunde bli ett jävligt pass. Men solen sken och temperaturen steg under passets gång. Det blev faktiskt ganska trevligt och härligt där ute på vägarna. Jag hade klätt mig bra, det var närmast vindstilla och stavspetsarna tog förhållandevis bra. 

Kroppen min var lite småtrött från de tuffa passen under de senaste dagarna, så jag säkrade upp med sportdryck i vätskebältet. Det fungerade rätt så bra faktiskt och jag höll mig pigg hela tiden. 

Jag körde enbart stakning på mina Elpexfyror. Först en vända uppe i Skräddarbacken för lite höjdmeter, därefter följande: Lindan - Trönö - Strandbro - Nybroberget - Långsjö - Övre Svärdsjö- Romme - Stora Tuna - Åselby - Rågåker. Skramlade ihop 2,45 timmar, 44 kilometer och 370 höjdmeter. 

Inga kommentarer: