onsdag, november 13, 2019

Jämför långivare i Sverige där du kan låna pengar direktHej kära bloggläsare.

Något som ligger mig varmt om hjärtat är ekonomi och sparande. Jag tycker att det är väldigt viktigt att ha en bra koll och ordning på sin privatekonomi. Jag försöker hela tiden kolla upp så att jag har de  för mig mest fördelaktiga sakerna när det kommer till ekonomi. Hittar jag något alternativ som ger mig mer pengar i form av ränta eller lägre kostnad så är jag inte sen att byta dit. Jag tjänar inte speciellt mycket pengar på mitt jobb, men jag försöker ha väldigt låga kostnader också. 

Då jag har rätt låga kostnader så blir det pengar över varje månad, pengar som jag lägger på sparande, mestadels på börsen via aktier och fonder. Någon krona går också till sparkonto och till så kallade "peer to peer"-lån. Allt för att sprida riskerna i mitt sparande. Jag har som mål att kunna bygga upp en så pass stor aktieportfölj att jag en dag ska kunna leva helt eller delvis på utdelningarna!

En ytterligare del i ekonomi som kanske inte är lika rolig är lån. Att låna pengar är något de flesta personer någon gång i livet är tvungna till. Det kan vara alltifrån att köpa en bostad, till en bil, till nya vitvaror i köket och så vidare. Att ta ett privatlån ska man dock endast göra om man verkligen måste tycker jag, det finns bra ställen på nätet där man enkelt jämför lån upp till 600 000 kr kostnadsfritt! Här kan man ju då själv se till att göra det bästa möjliga valet som man har, för att på så sätt få en bättre koll på sin ekonomi helt enkelt.

Det finns en rad sidor på nätet där du kan få hjälp, men jag har hittat en som jag fastnat för: läs mer om att låna pengar på den här sidan direkt. Sidan är en jämförelsetjänst för att underlätta för oss konsumenter att jämföra mellan olika bolån och på så sätt hitta marknadens bästa privatlån. Du kan jämföra olika kostnader, räntor, amorteringar och villkor hos olika aktörer. Du kan även få hjälp med bolån vid betalningsanmärkning, vilket kan vara bra att veta och väldigt skönt för den som har en sådan. 

Denna sida är väldigt bra då du som nämnt kan se olika räntor och på så sätt bli mer medveten om att du antingen kan pruta din ränta hos din befintliga aktör, eller vända dig till en annan som kan erbjuda bättre villkor.

Så är du i läge att ta ett bolån, eller kanske vill byta till en för dig bättre bank så ska du vända dig hit!

Inga kommentarer: