fredag, november 01, 2019

Ny iPad, fin text om mig +ANNATI en tid så har jag funderat på att skaffa mig en surfplatta. Givetvis var första tanken en iPad. Jag vill ju hålla mig inom Apple-familjen så att säga. Sen tänkte jag att jag köper någon billig och runkig android-platta. Men kom snabbt på bättre tankar igen. När sedan Simon köpte sig en iPad häromdagen så kände jag mig nästan tvungen att åka till Elgiganten för att köpa mig en egen. Sagt och gjort så hämtade jag den i onsdags. Det blev en vanlig 10,2”, sjunde generationens iPad. Köpte även till ett läderfodral och ett skärmskydd. Känns ändå rätt bra att ha en. Bland annat som skärm när jag tränar på löpbandet. Perfekt att kolla på något gammalt lopp eller liknande, för att lura hjärnan en aning när det tar emot. 


Igår fick jag mitt första  nyhetsbrev från min nya klubb och möttes av följande fina text:


Tack för det!I onsdags var jag, Alfons och Boris ute på en promenad upp till Bjusan. Nästan hemma igen så upptäckte jag att Alfons hade tappat sin ena stövel  medan han sov i vagnen. Jag fick vackert vända och gå tillbaka. Turligt nog så var det några grannar som körde fyllningsmassa fram och tillbaka längs vägen, så jag behövde inte gå mer än cirka en kilometer innan jag möttes av grannen med stöveln i högsta hugg. Ibland har man tur. Även Alfons hade tur som fick sitta en stund och kolla på dom spännande maskinerna. 

Idag står temperaturen på minus 5,5 grader och jag ska strax ut på en lugn rullskidstur. Det blir kult!

Inga kommentarer: