onsdag, november 06, 2019

Ny klocka från Garmin

Tjena. 

I måndags så fick jag hem en ny Garmin 945 direkt från Garmin. Anledningen till det är att jag upplevde knapparna på min förra som svampiga. Läste i forum att fler haft samma upplevelse med knapparna. Så jag mailade Garmin för att berätta det och dom skickade mig en ny. Den förra modellen var en ”Rev C” och den nya en ”Rev D”. Det står bak på kartongen som den kommer med. Om det spelar någon roll eller inte vet jag inte. Dessa knappar på den nya är något bättre, men inte riktigt det stinget som jag vill ha. Men jag vet inte om jag orkar säga till igen, den funkar ju som den ska och det är ju egentligen inga fel på den. Hur som helst så var det snabb och grym service av Garmin, det ska dom ha credd för, lite skillnad mot rövhattarna på Polar.. Beställde även hem ett skärmskydd till min nya klocka. Hade det på den gamla och känner att det är en bra försäkring mot repor på displayen. 

Vi har minusgrader ute idag igen och jag har intervaller på schemat. Tanken var rullskidor, men det får nog bli Skierg ändå. Distans funkar att köra ute än, men intervaller tror jag inte blir så bra. Planen är att köra lite hårdare, är lite småtrött idag, men det är väl bara att kriga på!

Hörs!

2 kommentarer:

Christoffer F sa...

Hej
Har du 2 st. klockor nu? Sälja den svampiga?

Adam Steen sa...

Hej japp. Just nu har jag två. Men jag måste nog tyvärr skicka tillbaka den gamla..