måndag, november 11, 2019

Proteinpulver från FittnesButikenTjena tjena!

Det kan kanske tyckas konstigt att jag som konditionsidrottare dricker så pass mycket proteinpulver som jag gör. Är inte det bara för "gymfolk"? Nja, inte nödvändigtvis. Jag har under de senaste månaderna druckit proteinpulver dagligen, eller innan jag går och lägger mig. Dessutom direkt efter tuffare träningspass. Anledningen till det är att jag vill påskynda återhämtningen och jag tycker det hjälper mig, så det kommer jag fortsätta med. 

Andra användningsområden förutom innan läggdags och efter hårda träningspass är till vissa frukostar. Jag blandar då pulvret tillsammans med havregryn, bär och havredryck. Gott smidigt och snabbfixat!

Idag så fick jag hem en laddning med proteinpulver från Fittnesbutiken, ska bli spännande att prova dessa pulver! 

Inga kommentarer: