söndag, november 10, 2019

Skidpremiär idag +ANNATIgår satte jag upp en gammal affisch i träningsrummet jag fått av Johan ”Joersa” Eriksson. Det är en bild på mig och Anders ”Högan” Högberg från Vasaloppet China 2014
Jag hade två riktiga sjörövare som publik under gårdagens andra dubbeltröskel-pass, trevligt 
Tog en sväng upp till Skräddarbackens elljusspår och såg att det redan var packat. Kul att se! Här är man på tårna. Igår sicklade jag av mina träningsskidor nere i ett provisoriskt rum i källaren. 

Tjena tjena. 

Vintern är fortsatt i full färd ute, det har singlat ner en del snö ytterligare och temperaturen står på fem minusgrader. Ska det bli vinter så kan det ju lika gärna få slå till direkt såhär! Perfekt att det kommit mycket snö snabbt, att dom packat spåren och att det sedan frusit på. Då har vi en fin grund att åka på. 

Tanken var ju rullskidor idag, men det är ju helt omöjligt så istället kommer det bli skidpremiär. Spännande. Att staka blir dock ingen höjdare, så det kommer få bli skate och eventuellt lite Skierg efteråt för att få in mina planerade tre timmar. 

Vi hörs lite senare!

Inga kommentarer: