lördag, november 30, 2019

Skierg: 5 x 6 minuterIdag var jag så trött att jag fick blunda mig genom passet..

Hej hej. 

Dubbeltröskel idag. Första passet: Skierg och 5 x 6 minuter med 1 minuts vila, motstånd 8. 

Kände redan under uppvärmningen på 5 minuter att det inte var någon drömkropp idag. Slet för att hålla 2,02-2,03 min/500m. Bet mig ändå under 2,00 i snitt, efter 20 snabba stavtag vid minut 4. 

Planen med intervallerna var att hålla sub 1,50 min/500m och det gick vägen. Egentligen var det väl okej känsla, jag är mest sliten i musklerna av någon anledning, så det blev kämpigt för dom. Pulsen var också rätt låg. Men kollar jag tillbaka så har det ju varit en del tuffa pass emellanåt och halvstressigt livspussel. Ibland är man sliten och ibland är man piggare. Bara att kämpa vidare. Det var ju ändå ingen katastrof, mest en lite trött känsla. 

Såhär blev tiderna:I eftermiddag ska jag försöka kämpa mig igenom ett löpbandspass + TRX. 

Inga kommentarer: