torsdag, november 21, 2019

Soffsovning och trött på regnTandborste, kudde och hela sängen i ansiktet känns det som. Var lite småtrött i morse faktiskt. Somnade tidigt och lätt, faktiskt redan före klockan 22. Sen kom vår käre Alfons in och väckte oss kring klockan 00,30. Ibland funkar det bra för mig att somna om, ibland inte. Inatt var en natt där det var svårare att somna om. Alfons rör på sig mycket, så det blir än svårare att komma tillbaka in i sömnriket då. Till slut gav jag upp och la mig i soffan. Lyckades efter mycket om och men att somna. Trist med uppvaknanden och lite mindre sömn, men det är väl en fas Alfons går igenom. Förhoppningsvis blir det bättre framöver. 

Novembervädret fortsätter att (inte) briljera. Mörkt som i helvetet, konstant regn (även många dagar framåt enligt prognosen) och några få retliga plusgrader. Det är lätt att hålla sig för skratt. 

Då vädret beter sig som det gör så gäller det att hålla modet uppe och försöka träna på så bra det går ändå. Idag tänkte jag springa med stavar. Planen är att snurra  runt på elljusspåret i Skräddarbacken, bara det inte är täckt av is. Annars får jag leta mig ut i skogen. Blir ett lugnare distanspass är tanken. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: