måndag, november 11, 2019

Studentlån

Tjenare kära bloggvänner.

I princip varje dag så har vi utgifter och kostnader. Det kan handla om vanliga löpande kostnader såsom utgifter för matinköp, parkeringsavgifter, bränsle till bilen, små och stora inköp som ständigt rullar på. Sen har vi de mer fasta kostnaderna såsom utgifter för boende, olika former av abonnemang, försäkringar, lån, elen och så vidare. Listan kan göras lång. 

Ibland kan man förutom dessa löpande och fasta kostnader även råka ut för så kallade oförutsedda utgifter, vilket ofta har en sjuklig förmåga att komma vid värsta tänkbara tillfället. Jag brukar själv alltid se till att ha en buffert av pengar på ett sparkonto, något jag även brukar rekommendera andra till. En buffert om 2-3 månadslöner som minst tycker jag att man ska försöka ha. Men det är inte alla människor som har möjlighet till att spara ihop till en buffert av väldigt många anledningar och skäl. Då är det ju tur att möjlighet till att låna pengar finns. För många personer kan det ju vara svårt att spara pengar då de har mycket utgifter, barn, många kanske är ensamstående med dyra boendekostnader, man kanske inte har ett heltidsjobb, eller så tjänar man kanske dåligt. 

Det finns ju även en annan form av lån som för många är livsviktigt och mer eller mindre ett måste för att klara vardagen nu, samt även för att få ett vettigt jobb + liv i framtiden. Jag pratar givetvis om studentlån, eller studielån.

Hos studentlån.nu så kan du få hjälp att ta lån för dina studier på eftergymnasial nivå. Vanligen så tänker nog de flesta på CSN när man nämner studielån, men det finns även andra aktörer där ute och i vissa fall kanske man inte kan ta ett lån hos CSN, så då är det ju perfekt att det finns fler aktörer på marknaden så att just du ska hitta ett lån som passar bäst för dig och ditt liv.

På sidan finns all information du kan tänkas behöva när du är i färd med att kanske göra ett av dina största val här i livet, nämligen att starta en utbildning och sedan ta ett lån för det. För många är nog det en av de bästa investeringar man kan göra i livet!