lördag, november 16, 2019

Tävlingspremiär i Grönklitt idag!


Godmorgon alla morgonpigga!

Sitter nu höger fram i Benzen med destination Orsa och Grönklitt. Anledningen till det är att jag ska ge mig i kast med att tävla ”långloppspremiären”. Start klockan 09,00 och 15 x 2,5 kilometer är förutsättningarna, spännande. Blir ett knallhårt startfält med i princip alla de bästa långloppsåkarna i Sverige. 

Detta blir blott mitt tredje pass på skidorna för säsongen. Mina mål med dagen är att känna att jag är på rätt håll och att jag känner att kroppen + tekniken funkar. Resultatet är inte alltför viktigt idag (försöker åtminstone att intala mig själv det). Det blir ju ett bra pass i alla fall och jag behöver ju träna på det specifika, alltså det jag ska försöka prestera bra på. 

Det känns som att mina dubbeltrösklar har varit givande och jag hoppas det också. Sen får jag väl ge det lite tid och tro på min plan. 

Detta blir min tredje tävling i Ormsalvas färger. Den första tävlingen var Vasaloppet 2015 där jag kom 48:a och den andra tävlingen var Lidingöloppet nu i september där jag kom 61:a. Bara succé hittills alltså, vi får fortsätta i det utslagna spåret då! 

Vi hörs senare kamrater! 

Inga kommentarer: