torsdag, november 07, 2019

Två timmar rullskidor i pannlampans sken2,00,00 timmar
30,12 kilometer
499 höjdmeter
Elpex 4
10 stakimpulser om 18 stavtag sista halvtimmen 
Pannlampa hela passet 

Ovan har ni förutsättningarna och resultatet från dagens pass.

Rubriken skvallrar kanske om att det var ett smått romantiskt pass i den klassiska skidåkningen på rullskidor runt om i Skräddarbacken med pannlampa. Verkligheten var att det mest var lite småläskigt utför, men helt okej uppför. Jag borde haft glasögon på mig, för mina ögon tårades mycket och jag ville verkligen se vägen framför mig då det på sina ställen ligger stenar och smågrus i vägbanan. Klarade mig från att vurpa i alla fall och fick mina planerade två timmar. 

Kroppen kändes helt okej. Men jag är ändå lite småtrött och lätt irriterad av att gå en hel dag på jobb + annat där jag bara väntar på att få städa av mitt träningspass så att jag sedan kan få lugn och ro. En aning egoistiskt kan tyckas och det kan jag väl hålla med om. Men jag blir så stressad och orolig i själen av att bara vänta på att få träna. Har ingen lust att gå i timmar och vänta på det. Detta kanske är den mest negativa aspekten av att jobba. Men det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget. Jag vet med erfarenhet att dessa torsdagseftermiddagar brukar vara de värsta dagarna att träna på och imorgon har jag fördelen att då träna på morgonen igen. 

Under den sista halvtimmen så lade jag in 10 impulser om 18 stavtag. En varannan minut. Ett bra sätt att försöka få upp lite pang i grejerna. 

Tack för idag kamrater!

Inga kommentarer: