måndag, december 16, 2019

2x15 min löpband


Hej hej.

Måndag igen och äntligen ny dubbeltröskel ™.Kanske inte optimalt med tanke på två tävlingsdagar i helgen, men det passar bäst i det övriga livspusslet, så det är bara att gneta på. 

Detta pass blev löpband, som ni kanske redan räknat ut. Såhär var upplägget:

6 min uppvärmning @ 15 km/h och 1% lutning

1:a intervallen: 15 min @ 18 km/h och 1% lutning - 169 snittpuls, 181 maxpuls

3 min vila

2:a intervallen: 15 min @ 11 km/h och 10% lutning - 172 snittpuls, 179 maxpuls 

5 min nedvarvning @ 15 km/h och 1% lutning

Var något stum i musklerna sedan tävlingarna, i övrigt kändes det rätt så stabilt. Skönt det. Pulsklockan sa att jag körde tröskel, så jag får väl lita på den då. Sprang i mina Hoka Napali 2. Dessutom så har jag igår rakat av mig "stumskägget" och bytt tillbaka till ett blått armband på pulsklockan. Det i hopp om att komma tillbaka i form igen!

I eftermiddag kör jag Skierg.

Inga kommentarer: