lördag, december 21, 2019

3 x 10 min löpbandJa, inte undra på att jag är dålig när jag är så fet som bilderna skvallrar om. Dessutom med hållning som en benskör nittioåring. Skärpning alltså. 

Jag hade en förhoppning om att köra lite tuffare än vanligt idag, men jag vek ner mig efter den första av tre intervaller. Är lite sliten. Inte så konstig när jag denna veckan kört nästan tre timmar AIII och tre dubbelpass. Dessutom så hugger det i vaderna och jag har liksom lätt krampkänning. Alltid ska det vara något. Förutom det så fick jag ändå till ett fint pass på löpbandet och klarade ju åtminstone den ”vanliga” farten och lutningen. 
 
Började med fem minuter uppvärmning @ 15 km/h och 1% lutning. Sen blev intervallerna såhär:

10 min @ 15,5 km/h, 5,5% lutning - 166 snittpuls, 175 maxpuls 

2 min vila

10 min @ 15 km/h, 5% lutning - 166 snittpuls, 175 maxpuls 

2 min vila

10 min @ 15,1 km/h, 5% lutning - 169 snittpuls, 179 maxpuls 

Avslutade med fem minuter @ 15 km/h och 1% lutning. 

Ingen katastrof ändå, lite vek i psyket och lite sliten i musklerna. Men för övrigt helt okej känsla och planen var ju att försöka få till mycket och bra träning denna veckan. Sen att jag är fet så det väller valkar över byxorna får jag försöka ta tag i efter julen. Det ska nog gå. 

Pulsklockan berättade för mig att jag körde tröskel på båda passen idag i alla fall och det får jag vara nöjd med. Två tuffa pass och 60 minuter AIII! Imorgon väntar lite skidor på Lugnet. 

Inga kommentarer: