lördag, december 07, 2019

32kBeklagar att jag ser ut som fan själv. 


God lördagsförmiddag på er. 

Igår smattrade jag in 32 tusen steg. Det är inte illa för att vara en sjuk/vilodag. Idag är det lite samma sak som igår, lite mer krasslig när jag vaknar, men sedan släpper det mesta. Dagens symptom är: en aning snorig och lite slem i bröstet. Hoppas ändå på att kunna träna imorgon. Men det återstår att se. Jävligt jönigt att inte ha kunnat träna på snart en vecka, jag blir nu inte bara sämst i världen på skidor (igen), jag blir även fetare än fetast. Vägde dock in på 71,0 kilo igår, men det var efter mina 32k steg och innan jag dammade i mig en årsförbrukning av chokladbollar.. 

Jag får bara fortsätta försöka hålla mig vid så gott mod jag kan, ägna tid till familjen och försöka leva i nuet. Planen för dagen får bli en tur ut till skogen med gänget och kanske handla lite julklappar. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: