lördag, december 7

32kBeklagar att jag ser ut som fan själv. 


God lördagsförmiddag på er. 

Igår smattrade jag in 32 tusen steg. Det är inte illa för att vara en sjuk/vilodag. Idag är det lite samma sak som igår, lite mer krasslig när jag vaknar, men sedan släpper det mesta. Dagens symptom är: en aning snorig och lite slem i bröstet. Hoppas ändå på att kunna träna imorgon. Men det återstår att se. Jävligt jönigt att inte ha kunnat träna på snart en vecka, jag blir nu inte bara sämst i världen på skidor (igen), jag blir även fetare än fetast. Vägde dock in på 71,0 kilo igår, men det var efter mina 32k steg och innan jag dammade i mig en årsförbrukning av chokladbollar.. 

Jag får bara fortsätta försöka hålla mig vid så gott mod jag kan, ägna tid till familjen och försöka leva i nuet. Planen för dagen får bli en tur ut till skogen med gänget och kanske handla lite julklappar. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: