lördag, december 14, 2019

Dags för tävlingen Björnjakten, dag 1

Några bilder från Alfons luciafirande på dagiset i torsdags. Fast med handen i syltburken direkt, har fuskat lite med den här sockerfria perioden jag tänkt mig ha. Typiskt. Men men, vad gör det om hundra år. Firandet var trevligt åtminstone och Alfons verkade trivas. 

Svintidig morgon idag och något dålig sömn inatt gör att jag för stunden känner mig överkörd av tåget. Men det där kan ju snabbt ändras bara jag vaknar till liv. Det är väl inte så viktigt heller, så länge jag får till ett bra träningspass och blir trött så får jag vara nöjd. Det är nämligen 10 kilometer (3x3,3 km) skate idag, något jag kanske inte satsar till 100% på. Men väl ett roligt inslag och det är ju härligt att komma iväg till lite längre skidspår än de 900 meter jag åkte på igår. 

Jag ska samåka med Adam Larsson, det blir trevligt. Vi ska lämna Borlänge strax innan klockan 07 och jag startar omkring klockan 10,05. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: