fredag, december 20, 2019

En timme jogg med stavarUndra vem som lagt ett omaka par stavar där i skogen bredvid mitt vätskebälte?! Jag använder ju Leki, så det kan ju omöjligt vara mina. 

Godkväll. 

Nu ni! Fyra träningstimmar rätt in i boken. Inte illa det för en fet, gammal, trött och lågavlönad kommunalarbetare. På en fredag dessutom och med ett kommande jullov på cirka 2,5 veckor. Jag minns när jag var liten och trodde att jullovet var lika långt som sommarlovet. Vilken besvikelse när jag sedan blev varse att det knappt är en tredjedel så långt...

Dagens andra pass blev ett fint löppass upp till Bjusan via en led och sedan hem via en annan led över Hyttbro. Inte fullt så fint som när det är barmark. Det var rätt snöigt och blött på sina ställen. Men det blev rätt bra ändå. Sprang med stavar för att kunna aktivera överkroppen en aning också. Det blev en timme på pricken, samt 10,3 kilometer och 205 höjdmeter. Lite högre snittpuls på 139 nu, till skillnad från förmiddagens 109.

Imorgon väntar dubbeltröskel. 


Inga kommentarer: