torsdag, december 19, 2019

Fina Alfons och kommande träning

Medan jag drog och slet för mitt liv nere i källaren igår så var Amanda ute i skogen med Alfons och morfar för att hämta en julgran. Oroa er inte, det var på hans mark. 
I tisdags hämtade jag hem Alfons från dagiset. Här sitter han med en ny leksaks-ångvält som jag köpt åt honom. Lyckligt omedveten om att Boris tuggat sönder en av hans favorit-leksakstraktorer.. 
Alfons fick ett paket från dagis häromdagen. Han har börjat bli medveten om presenter, paket, jul och jultomten nu. Väldigt skoj! Han säger bland annat: ”tomten snälla barn”. Undertecknad ska få hedersuppdraget att vara tomte på julafton. Det ser jag fram emot. 


Hej, hej på er. 

Idag var det snorkallt när jag cyklade till jobbet. Nio minusgrader stod temperaturen på, väldigt krispigt alltså.. Det är dock väldigt dåligt med snö ute och temperaturen går som en jo-jo. Jag har fått information om att dom igår sprutade snö i Bergebo i alla fall, det är ju positivt. Hoppas det går att få till någon form av åkbar bana där. Som det verkar nu så är det åtminstone några hundra meter åkbart. Bara att gilla läget. Min plan är att beta av ett par timmar där i eftermiddag och minst lika långt imorgon förmiddag också. Kommer ta på psyket, men men. 

I eftermiddag så ska Alfons hem till mina föräldrar för att sova över där, så då ska jag försöka få till dubbelpass imorgon. Sen väntar dubbeltröskel på lördag och ett längre stakpass på söndag. Som sagt kommer det tära på psyket i detta väderläge, men träningen måste ju genomföras oavsett snöstatus och annat. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: