lördag, december 14, 2019

Halvseg sjuaTjena tjena. 

Ingen höjdare idag, men inte heller någon katastrof. Skateformen var som bekant inte någon höjdare och tekniken lämnar en del att önska. Men kroppen var inte heller riktigt på topp, dels hade jag inget riktigt tempo och inte heller någon bra ork. Hamnade i någon halvseg fart som jag försökte hålla så gott jag kunde. Tyckte jag hade oroväckande hög puls innan och under loppet. Plus att jag kände dubbelslag under loppet och känner nu efteråt lite smärta i bröstet när jag andas in. Förhoppningsvis är det bara mentalt och psykiskt. 

Imorgon ska jag försöka mata ikapp lite slashasar framför. Det ska förhoppningsvis gå, bara hjärtat fortsätter slå så. 

Nåväl, skönt att inte vara alltför bitter åtminstone och fint att få ett race i kroppen! 

Inga kommentarer: