måndag, december 23, 2019

Namnsdagsbarn, bilder och annatNyfriserad och nyrakad inför jul
Roliga miner-leken med Boris 
Ofta när jag tränar i Falun så brukar Alfons och min mamma bada på Lugnet samtidigt 
Provsittning av morfars jobbarbil 
Fotbad tillsammans 
Middag hemma hos farmor och farfar 
Häromdagen kom en grannpojke utklädd till en tomtenisse förbi och gav Alfons ett pepparkshjärta, gulligt!


Hej på er. 

Dagen före dopparedagen och er favoritbloggare har namnsdag idag. Grattis Adam och alla andra Adam! Planen för denna dag är att umgås med Alfons och Boris, handla mat för kvällen och sen springa till gymet för att träna styrka. 

Då det är måndag idag väntar det givetvis tacos till middag. Fin tradition det där. Jag funderade om det finns personer som äter tacos som julbord här i Sverige. Det borde det väl ändå göra?! 

En sak som har gått ganska dåligt, eller rent ut sagt åt helvete är sockerförbudet. Har ätit frikostigt. Kämpa Adam. Under dagarna går det bra, men mot kvällningen när vi ser på TV så brukar sötsuget smyga sig på och jag har varit alldeles för vek för att stå emot. Typiskt. Men jag ska ta tag i det där efter jul, jag lovar. 

Amanda köpte en paradisask för några dagar sedan som vi skulle ha till jul, den åt vi upp ganska direkt. Jag köpte en ny igår som även den blev uppäten i ett nafs. Idag är tanken att köpa en ytterligare. Tredje gången gillt då.. Nåväl, man får väl vara lite tjock nu, det ska nog gå att räta till det framöver med lite jävlar anamma!

Hörs senare!

Inga kommentarer: