söndag, december 08, 2019

Nu får det vara nogKaffe och sellerijuice. Dagens frukost 

Hej hej. 

Ja, nu får det vara nog med dekadens och vila. Gårdagen bjöd på två kortare promenader och lite julklappsköp. För övrigt var vi bara hemma med Alfons. På kvällen blev det ett nytt världsrekord i chokladbolls-ätande. Nu får det vara nog på ett tag, inte nog med att jag blir fet som en julegris, pulsen blir otäckt hög av alla sådana onyttigheter och sömnen blir lidande. Det finns liksom inga mellanlägen för mig, allt är av eller på. Antingen äter jag enorma mängder onyttigheter, eller ingenting. Det där känns igen i hela livet för mig. Så det är bara att försöka göra det bästa av situationen. 

Nu ska jag försöka ta tag i livet igen. Planen är att åka till Falun för att åka skidor en stund. Hoppas kroppen reagerar positivt på det och att jag åter kan börja göra det jag gillar allra bäst: plåga kroppen till förbannelse. Önska mig lycka till. 

Inga kommentarer: