onsdag, december 11, 2019

Nya jeans som jag gillar järnet!Igår så fick jag hem ett paket på posten. Paketet innehöll ett par riktigt fina jeans från Jeansverket. Modellen jag fick var ett par JV001 Slim Jeans Eco i storlek 30”-32”. Jeansen satt som en smäck och var riktigt sköna med lite stretch i. Tycker om designen och den lite mer ”eleganta” looken. Med lite användning så kommer nog slitningen på dom bli riktigt fina. Ska jag vara helt ärlig så tyckte jag först att dom såg lite ”gubbiga” och stela ut på bilderna, men när jag väl fick hem dom, samt på dom så ändrades uppfattningen totalt! Testa du också, en perfektare julklapp är svår att hitta. 
_____

Jahapp, onsdag idag och näst sista veckan innan julledigheten. Bara att glida med och njuta. I eftermiddag väntar ett lite småjävligt Skierg pass. Första sedan jag blir frisk. Jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös och har lätt ångest.. 


Inga kommentarer: