tisdag, december 03, 2019

Nya strängar till gitarren och fortsatt krassligtNågra bilder från gårdagen. Lek ute och en liten mellanmåls-stund. Mysigt. 

Ja, det blev ju ingen träning igår. Halvdiffusa  symptom på förkylning. Jävligt trist. Istället så blev det häng med Alfons hela dagen. Under hans middagssömn så passade vi på att gå en sväng, både till en musikaffär nere i stan för att köpa nya strängar till gitarren och även till mataffären för att inhandla kvällens tacos. Vad gäller strängarna så hade en gått av när jag skulle stämma gitarren, därför så inhandlade jag ett nytt set. Trodde det skulle kosta skjortan, men sex nya strängar sprang lös på endast 99 kronor, som hittat! 

Utöver promenaden så blev det inte så mycket mer gjort fysiskt och det var nog lika bra det. Behöver nog ta det lugnt. 

Under natten så blev vi som vanligt väckta av Alfons som kom in och ville sova hos oss. Inatt var en sådan natt där jag inte kunde somna om, så jag gick och lade mig i soffan. Vaknade sedan av en lite mer täppt näsa än normalt (är nästan jämt täppt, året om), lätt känning i halsen och bröstet. Inte helt förkyld, men absolut inte frisk. Väldigt tråkigt och pissigt, men det finns inte så mycket att göra än att vänta ut det. Förhoppningsvis blir jag frisk snart och kan börja träna igen. Jag har ju tränat väldigt bra utifrån mina förutsättningar och jag tror inte några sjukdagar spelar någon stor roll. Är ju fortsatt taggad till bra träning och att utveckla mig vidare med hjälp av min nytändning i form av dubbeltröskel med mera. 

Planen för dagen är att jobba och sedan ta Benzen till Alfons dagis för att hämta hem honom. Roligare än så blir det inte idag!

Hoppas ni får en fin tisdag kamrater. 

4 kommentarer:

Kaldo sa...

Hej,

Hur tänker du med dubbeltröskel, hur många dagar i veckan kör du det?

Adam Steen sa...

Hej. Kolla här så hittar du mina inlägg om dubbeltröskel: https://www.adamsteen.se/search/label/Dubbeltr%C3%B6skel

Den ena veckan har jag kört två dagar och den andra veckan en dag. Så har jag snurrat runt.

Anonym sa...

Dubbeltröskel är kanske för krävande! Man blir lätt sjuk när man är sliten...

Adam Steen sa...

Kanske det