onsdag, december 18, 2019

Perspektiv, sociala kanaler och dagen

Medan jag var i Älvdalen under helgen och skämde ut mig med bedrövliga insatser så var Amanda och Alfons ute på utflykt i den närbelägna skogen. Tur jag har denna lilla härliga kille att komma hem till. Han ger blanka fan i om jag så vinner med fem minuter, eller kommer långt ner i resultatlistan som utfyllnad. Det ger lite perspektiv. 

Ni är ju några som följer mig på denna blogg och även i mina andra sociala medier. Jag har bloggat sedan oktober 2008, hela 9379 inlägg har jag betat av längs vägens gång. Det är en del skrivande och en del tid som lagts ned. Men jag tycker ändå det är värt det. Dels för uppmuntrande ord från folk ute på tävlingar, men också som en variant på en träningsdagbok för mig själv. Som det känns nu så kommer jag fortsätta med detta ett tag till. Egentligen borde jag ha en vlogg, det är ju det som är nutiden. Men jag orkar inte riktigt ta tag i det och dessutom blir det en del pengar som ska ut för att få det bra. 

Jag har ju som ovan nämnt lite olika sociala medier. Hade varit väldigt önskvärt om ni som läser här även följer mig på dessa kanaler:Adam Steens Blogg på Facebook, gilla gärna denna sidan!

Addesteek på instagram, följ mig gärna där!
Addesteek på twitter, följ mig gärna även här!

Jag blir väldigt glad om ni skulle följa mig på dessa. 

Nog om det. Idag väntar det som vanligt jobb och därefter är tanken att beta av ett pass på min Skierg igen, kämpa Adam!

Inga kommentarer: