tisdag, december 31, 2019

Posters


Hejsan kära bloggvänner.

Man kan tro att teckningen ovan är gjord av ett barn och det är den väl på sätt och vis. Om jag nu kan kalla mig ett barn, på något plan kanske?! Men det behöver förvisso inte vara så illa, då vissa konstverk, tavlor, posters, affischer och så vidare från kända, eller okända konstnärer kan se ut ungefär likadant. 

Vissa personer gillar ju att inreda sitt hem med diverse posters och annat på sina väggar. Det kan vara snyggt! Som yngre hade jag olika hockeystjärnor uppsatta på väggarna från en tidning jag prenumererade på. Den stora idolen då (och nu) var Steve Yzerman från favoritlaget Detroit Red Wings. På den tiden så var jag inte så noga utan hängde upp dom med en nål, eller tejpbit. Varken någon tavelram eller annat skydd på dom för mig värdefulla bilderna. 

Skulle jag nu sätta upp några nu så skulle jag beställa posters på decor of sweden och (kanske lite tråkigt samt klyschigt) använda mig av några kraftfulla citat från kända idrottsmän, samt kanske någon känd sparekonom. Kanske skulle jag komplettera med några snygga naturbilder från något mäktigt naturreservat runt om i världen, eller rent av Sverige.

Hur skulle era posters se ut?!

Inga kommentarer: