onsdag, december 04, 2019

Samma trök som vanligtHäng med Alfons i soffan under gårdagskvällen 


Alfons matar en fluga 

Hej på er kamrater. 

Ja, det är inget nytt under himlen här egentligen. Samma diffusa symptom som under gårdagen. Lätt krasslig i bröstet, lite snorig och en svag känning emellanåt i halsen. Ingen träning alltså. Inget liv heller om vi ska gå så långt, men det ska vi väl inte. 

Under gårdagen var jag rätt trött, hängig och sliten mot kvällningen. Men idag är det nog ändå lite bättre än då. Så jag hoppas på snabb bättring. Det blev inte många knop gjorda, jag hämtade Alfons, vi åkte till affären och jag tröstköpte lite godis. För att jag ska få någonting under mina sjukdagar så har jag tillåtit mig själv att äta godsaker om jag vill det. 

På kvällen så ägnade jag en dryg timme åt att spela gitarr. Mina redan ömma fingertoppar blev än ömmare. Jag är inte så bra, men det är kul och avkopplande. Kan jag inte träna kroppen för skidåkning så kan jag ju åtminstone träna på att bli bättre på gitarr. 

Idag så har jag lämnat Alfons på dagiset med bilen, åkte sedan hem, bytte färdmedel till min kära cykel och cyklade till jobbet. Planen för dagen efter det jobbet är att försöka ta det lugnt och bli frisk. Förhoppningsvis blir det ytterligare lite gitarr och jag tänkte även bjuda er på ett nytt blogginlägg med lite bilder från de senaste åren. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: