fredag, december 06, 2019

Ser vi en ljusning?!

Alfons tillsammans med Amanda, mormor och farmor har idag bakat pepparkakor 

Tjena tjena. 

Jaha, så var den arbetsveckan ett minne blott också. Jag började morgonen trött och vingelkantig efter dålig sömn. Alfons har varit lite orolig några nätter igen, vaknat och kommit in till oss. Svårt att få bra sömn då. Nattens skörd blev knappa sex timmar. Inte optimalt när man försöker bli frisk, men vad gör man. 

Då jag inte kunde träna så fick jag bara ta närvaro på eleverna på skidprofilen. Sedan tog jag mig en rejäl promenad, hann även med en till promenad på min rast. Så jag har idag gått cirka 20 kilometer och cyklat 15. Närmare fyra timmar aktiv tid idag, det är bra och det känns som det går åt rätt håll med min sjuka nu. 

När jag nu varit sjuk har jag ju som sagt tillåtit mig att äta lite godsaker. Både i tisdags och onsdags efter jobbet så smaskade jag i mig rejäla godispåsar. Igår och idag har jag dock rätat till det genom att fasta under dagen. Det för att även idag kunna smaska i mig igen. Igår noterade jag faktiskt en så pass låg vikt som 70,8, inte illa det! Men nu snart får jag gärna bli frisk och kunna träna. Förhoppningen är åtminstone ett pass i helgen. 

Nästa helg är det tävlingar i dagarna två i Älvdalen, hopps jag hinner igång tills dess. Överraskande nog har jag hållit mig vid hyfsat gott mod, trots att jag inte tränat sedan i söndags. Men nu börjar det krypa lite i kroppen igen. 

Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer: