torsdag, december 19, 2019

Skejta på, hej och håGodkväll kamrater.

Idag har jag spenderat sen eftermiddag, samt tidig kväll fram och tillbaka på ett 450 meter långt konstsnöspår i Bergebo. Visst lät det trevligt?! Det var det också. Eller i alla fall helt okej. Lyssnade på lite olika poddar och tiden sprang (nåväl) iväg. 

De goda nyheterna är att kanonerna sprutade enligt uppgift i Bergebo igår och även idag. Pratade med en av spårgubbarna (livrädd att han skulle känna igen mig och mina tidigare sågningar) och han sa att dom förhoppningsvis skulle få ihop en rundslinga någon gång kring jul. Det låter ju bra! Dessutom så ska Igeltjärnsvägen vara åkbar för klassiskt. 

Jag tog med mig pannlampa idag, men den behövdes inte då det var upplyst av elljus. Mysigt ändå. Mot slutet så bjöds det på snö också, men temperaturen gick från ett antal minus till typ nollan. Det här galna pendlandet i temperatur fortsätter. Trist. 

Hann med två timmar på sekunden, 31,73 kilometer och 625 höjdmeter. Snittpulsen landade på 116 slag/minut. Imorgon tänkte jag försöka staka och kanske även köra ett kortare löppass på eftermiddagen. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, din snittpuls är ju som vilopulsen för elitmotionärerna i Sthlm!

Adam Steen sa...

Haha