måndag, december 09, 2019

Skölja näsanEmellanåt så brukar jag skölja näsan. Tycker det fungerar ganska bra. Istället för att använda den som en spruta med tryck så häller jag vattnet i en PET-flaska och låter det rinna för egen maskin. Tidigare använde jag den som en spruta och då upplevde jag det som att vattnet fastnade kvar inne där i huvudet någonstans. Jag använder ljummet vatten, salt utan jod och bikarbonat. Notera även Alfons i bakgrunden. 
Måndag idag och det innebär mys med Alfons. Trevligare sätt att börja veckan på är svårt att hitta. 
Soffmys igår kväll. 


Hej på er. 

Ny vecka och inte långt kvar till jul nu. Denna vecka och nästa är det jobb, sen kommer den efterlängtade julledigheten. Skönt, skönt. Planen idag är att försöka handla någon julklapp och sedan träna gym. Det ser vi fram emot!

Återkommer senare. 

Inga kommentarer: