måndag, december 09, 2019

Slitsamt, slitsammare, slitsammast på gymmetOj oj oj, idag fick jag verkligen bekänna färg på gymet. Det efter den senaste tidens vila på grund av förkylning. Jag klarade det jag skulle, skönt nog, men det kändes långt ifrån bra och jag blev rejält sliten. Redan innan passet kände jag mig rätt seg och trött. Vet att det brukar kunna släppa när jag väl kör, det blev inte så idag. Försökte fokusera på uppgiften, samt tänka: nu och framåt. Inte blicka bakåt. 

Jag sprang till (2,67 km, 11,45 min) och från (2,92 km, 12,23 min) gymet. Använde mina Icebug då det var total isgata. Dessa funkar riktigt bra och jag halkade inte en endaste gång. 

På gymet så blev det följande trivsamma historia:

A) HCP uppvärmning (frivändning från knäna): 10 x 40 - 6 x 50 - 4 x 55 kilo

- HCP + Stöt (bilden ovan). Start varannan minut: 5x4x50 kg

B) Knäböj uppvärmning: 10 x 50- 6 x 60 - 4 x 70 kilo 

- 3 varv med start var tredje minut: 5 knäböj 75 kilo - 5 upphopp på bänk - 6 chins L-sit

C) Marklyft 3 x 3 @ 140 kilo, Bänkpress: 3 x 3 @ 80 kilo, Lutande rodd 3 x 3 @ 70 kilo 

D) 3 varv med start var tredje minut: Stakövning i TRX (armhävningsposition, från armbågar upp på händer) 12reps - Armhävning + Bendrag i TRX 8reps - Roddrag TRX 10reps - 10 Borzovhopp

E) 5x3 min, 1 min vila: 6 armhävningar - 8 kettlebelsswing 24 kg - 12 prone jacks (armhävningsposition, hoppa in och ut med benen) (cirka 4 varv á 3’ = 120 armhävningar, 160 kettlebellsswing och 240 prone jacks)


Jag flåsade, slet, gnetade, grisade och svettades som ett as. På den sista delen av passet, alltså "E)" så var jag slut redan efter en minut under den första av fem treminutare. På något mirakulöst sätt lyckades jag ändå slita mig igenom det. Tänkte att det var bra för kroppen att få sig en rejäl genomkörare. Hoppas på bättre känsla framöver!

Inga kommentarer: