söndag, december 15, 2019

Tillbaks på noll och ingenting


Trots nya pjäxor från Alpina och de nya Fischer DP Sprint så blev det ändå pannkaka av dagens insats. Måste ändå säga att jag är sjukt nöjd med pjäxorna och servicen från Alpina! Jag har beställt ett par som inte kommit än, så då fick jag låna två par andra så länge. Dessutom till bättre pris än det gamla märket jag använt. Så får man nöjda kunder! 

Vad ska jag säga om dagen? Jag öppnade det jag kunde och körde det jag hade loppet igenom. Men det svarade inte som jag ville. Hade inget riktigt tryck i stakningen och det mesta gick tungt. Besviken, less och uppgiven. Men vi har väl varit med om denna historia i Älvdalen förut: ”Världens sämsta skidåkare”, ”dags att lägga av” och så vidare. Jag har trott det varit kört då, men ändå kommit tillbaka. Så det borde nog gå även denna gång. Bara att bita ihop, tro på det jag gör och kämpa vidare. Hade varit värre om det känts bra idag och jag varit ljusår efter. Nu kändes det ju röv. Dessutom så har jag ju gjort ett bra lopp i Orsa för inte alltför längesedan. Så än finns det nog hopp. Dags att ta tag i sockerförbudet igen och dubbeltröskel. Start imorgon (hade dock ändå planerat in dubbeltröskel imorgon redan innan helgen).

Här är resultatet, skratta inte åt min insats tack:Inga kommentarer: