torsdag, december 12, 2019

Vilodag, luciafirande på dagis och nytt från KAQTjena tjena. 

Vintern lyser fortsatt med sin frånvaro. Full isgata ute, gråtrist väder och nollgradigt. Bara att gilla läget och försöka göra det bästa av situationen. Jag har ju min Skierg och mitt löpband hemma och det är jag meget glad över. Speciellt i tider som dessa. Vintern kommer väl så småningom. Så länge får jag försöka anpassa mig så gott jag kan. På jullovet blir jag väl tvungen att dra till Lugnet någon gång för att åka lite skidor där också. 

Idag har jag jobbat till mig en vilodag. Efter min förkylning förra veckan så har jag nu fått till fyra bra pass:

Perfekt då att ta en vilodag idag så jag inte blir för sliten. 

Inte nog med att det är vila idag, jag ska smita hem lite tidigare från jobbet för att titta på ett luciafirande på Alfons dagis. Det blir spännande och trevligt! 

Häromdagen så fick jag hem några nya prylar från KAQ  buffar och en mössa, riktigt nice:
3 kommentarer:

Julian Schönfelder sa...

kommer den 20% rabattkod på KAQ såhär innan jul?

Anonym sa...

Måste börja med att berömma dig för din inspiration att aldrig ge upp 😊 Har följt din blogg i flera år. Tänkte höra vad har du för mössa eller buff under hjälmen när du cyklar till jobbet? Jag tycker det är svårt att hitta nån varm mössa som sitter bra under hjälmen 🤔

Adam Steen sa...

Julian: ska se vad vi kan ordna :)

Anonym: Tack för det, kul att höra! :) Ja, jag skäms lite för det, men i år har jag inte använt hjälm hittills.. Annars brukar jag bara ha en vanlig mössa, men en hjälm som kanske är lite större än min vanliga träningshjälm :)