måndag, december 09, 2019

Vinterskor

Tjenare köra bloggvänner.

Det har ju hänt lite i mitt liv under de senaste dryga två åren. Trots att det många gånger känns som att vi har haft vår son i nästan hela livet, så är det ibland lätt att glömma bort saker som att det måste inhandlas nya produkter åt honom inför varje årstid. Har han inte växt ur det ena eller det andra så har han istället slitit ut det. Nu senast var det en ny rajd på inhandling av saker inför vintern. Lotten föll på mig att inhandla en overall och ett par vinterskor. Overallen hittade vi på ett ställe på nätet och vinterskorna köpte vi hos Reima.

Dessvärre så är det inte bara att beställa hem ett par skor och sedan är det bra. Men det är väl kanske inte så konstigt, jag vet ju själv hur kräsen jag är när det kommer till det mesta egentligen. Vi vill ju att vår son ska ha bra prylar, även om det ibland drar iväg rent ekonomiskt. Det måste vara bra grepp, helst ska dom vara vattentäta, vi vill att dom är lite högre för att skydda mot främst väta, dom måste vara varma, vara av bra kvalitet och helst ska dom vara lätta att ta på. Personligen bryr jag mig inte om hur dom ser ut, men min sambo vill gärna att dom ska vara estetiskt tilltalande också. Skon på bilden hittade vi som sagt på Reima och den uppfyllde alla våra önskemål, vilket inte är det lättaste kan jag lova!

Förutom dessa skor så fanns det ett gäng andra tänkbara kandidater, men vi valde dessa då den uppfyllde våra önskemål och hade ett konkurrenskraftigt pris. Är ni själva ute efter ett par skor så tycker jag ni ska kika in sidan, det finns nog ett par skor där för de flesta barnfötter!

Inga kommentarer: